Atmosfera calda si intima a casei, te imbie la odihna, dar te indeamna si la divertisment, oferindu-ti astfel alternativele vacantei ideale. De pe terasele ei poti admira privelistile care se deruleaza inedit la fiecare ceas al zilei si al anotimpurilor, in lumini si culori pe care numai natura stie sa le creeze.
Curtea, de aproximativ 1.000 mp, le ofera copiilor un spatiu sigur si captivant pentru jocurile lor, iar imprejurimile iti aduc foarte aproape posibilitatea plimbarilor in aer liber, departe de zgomotele civilizatiei. Conditiile placute si comode, asigurate de confortul modern al casei, armonizeaza cu ansamblul ei familial, facindu-te sa te simti oaspete binevenit.
Casa este compusa din doua unitati, care se pot inchiria si separat, si anume: o vila cu parter si un etaj (6 - 8 locuri de dormit) si o garsoniera (2 - 4 locuri de dormit), ambele dispunind de terase generoase in aer liber.
In afara de aceasta, Casa Ciresarilor mai ofera un salon separat, dotat cu masa de biliard. Incalzirea si apa calda permanenta se fac prin intermediul unei centrale cu gaz. De asemena, exista cablu tv si 2 televizoare, unul in fiecare din cele doua unitati, telefon fix, precum si posibilitatea de a utitliza o parte a curtii din spatele casei ca parcare pentru 3 masini.
Casa Ciresarilor este amplasata intr-un peisaj montan incantator, care se deschide generos spre Muntii Bucegi si Varful Caraiman.

home